Raparperipaistos mikrossa
1 l raparperipaloja
4 rkl sokeria
kanelia
0,75 dl öljyä
4 dl kaurahiutaleita
0,75 dl sokeria
0,5 tl kardemummaa
Laita raparperipalat vuokaan, ripottele päälle sokeria sekä kanelia.
Sekoita öljy, kaurahiutaleet, sokeri sekä kardemumma keskenään ja ripottele seos raparperien päälle.
Paista mikron tehosta riippuen 5-10 minuuttia.
Vaniljakastike tai jäätelö sopivat raparperipaistoksen kumppaniksi.
Kiitos ohjeesta. Kokeilin vähän pienemmällä annoksella raparperia, noin 1/4 osa tästä ohjeesta. Hyvä perus resepti tätä varten. Taisit laittaa kanelia päälle lopuksi kun muuten kaurahiutaleet aika aneemisen näköisiä mikrosta tullessa. Ja olisin ehkä itse laittanut että sekoittaisi raparperi ja sokerin keskenään ja sitten vasta päällys, täyte olisi sitten tasaisemmim makeampaa. Mutta kiva nopea tapa käyttää raparperia, varsinkin kun ei tarvinnut laittaa kuumalla säällä uunia päälle.
VastaaPoista