Chorizo-papupata
1 sipuli
1 paprika
1 pkt chorizo-(raaka)makkaroita
1 prk (400 g) kidneypapuja
3 tomaattia
1 tl chilijauhetta
1 tl paprikajauhetta
1 tl timjamia
1 tl suolaa
0,5 dl vettä
Kalttaa tomaatit ja pilko ne. Kuori ja lohko sipulit. Pese paprika ja kuutioi reiluiksi paloiksi. Viipaloi chorizot parin sentin kokoisiksi paloiksi. Huuhtele ja valuta pavut.
Kuullota sipuli, paprika ja makkaraviipaleet uunipadassa. Lisää muut aineet joukkoon, laita kansi kiinni ja nosta pata kylmään uuniin.
200°C n. 1 h
Lisää tarvittaessa vettä paiston aikana. Tarjoa riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Herättikö ajatuksia? Kerro se muillekin. Kiitos kommentistasi!